Bel ons via: 085 050 1975

Over ons

Home / Over ons

Over ons

De nummer #1 in Zuid-Holland

Wij leveren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit en hechten het grootste belang aan uw tevredenheid. Snelle en heldere communicatie heeft bij ons de hoogste prioriteit!

Effectieve communicatie

Wij geloven dat effectieve communicatie van groot belang is.

Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor advies en staan we u vriendelijk te woord.

Kwalitatieve producten

Onze airco’s kunnen zowel verwarmen als verkoelen en zijn van hoge kwaliteit. We leveren onder andere airco’s van de merken Kaisai en Mitshubishi en al onze airco’s zijn voorzien van de benodigde certificaten.

Airco-Montage-Nederland_10-1-scaled.jpg

Ons team

Hessel Zanen

David Airco Montage Nederland

David Arabouly

Twan Moerkerk

Remko Groenwold

Altijd genieten van een comfortabele temperatuur en tegelijkertijd besparen op energiekosten.

Airco montage zuid-holland

Airco montage

Naast een aangename temperatuur kunnen onze airco’s ook zorgen voor minder energiekosten. Maak thuis of op het werk gebruik van onze airco’s, die kunnen verkoelen en verwarmen. Wilt u meer informatie? Vraag hieronder een vrijblijvende en gratis offerte aan!

” De tevredenheid van onze klant staat altijd op nummer 1. Daarom leveren wij de beste producten en hebben we goed contact met onze klant. “

Effectieve communicatie

Bij ons hechten we waarde aan doeltreffende communicatie. U kunt altijd rekenen op deskundig advies en een vriendelijke benadering.

Hoogwaardige producten

Onze airconditioners bieden zowel verwarmings- als koelmogelijkheden en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. We leveren airco's van beste merken zoals Kaisai en Mitsubishi, en al onze systemen zijn gecertificeerd.

Snelle afhandeling

Wij nemen direct na uw offerte-aanvraag contact met u op. Zo kunt u uitgaan van een snelle afhandeling van de montage van uw airco.

Persoonlijk contact

Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk. Daarom kunt u ons voor alles telefonisch bereiken, maar bent u natuurlijk ook op kantoor welkom voor een kop koffie.