Bel ons via: 085 050 1975

Over ons

Home / Over ons

Over ons

Opgericht met passie en één visie

Wat begon als een klein project in een bescheiden ruimte, groeide dankzij hard werk en toewijding uit tot een succesvolle onderneming waar klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan. Met jarenlange ervaring in de branche en een hechte vriendschap besloten drie compagnons hun krachten te bundelen. Zo werd Airco Montage Zuid-Holland geboren. Nu zijn we trots om een van de snelst groeiende bedrijven in de regio Zuid-Holland te zijn, en kijken we vol vertrouwen naar de toekomst.

Altijd persoonlijk contact

We luisteren echt naar onze klanten en bieden oplossingen die precies bij hen passen. We komen bij je langs op locatie en nemen samen de wensen door. Zo zorgen we ervoor dat elke klant zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Airco-Montage-Nederland_10-1-scaled.jpg

Ons team

Hessel Zanen

David Airco Montage Nederland

David Arabouly

Twan Moerkerk

Remko Groenwold

Altijd genieten van een comfortabele temperatuur en tegelijkertijd besparen op energiekosten.

Airco montage zuid-holland

Airco montage

Naast een aangename temperatuur kunnen onze airco’s ook zorgen voor minder energiekosten. Maak thuis of op het werk gebruik van onze airco’s, die kunnen verkoelen en verwarmen. Wilt u meer informatie? Vraag hieronder een vrijblijvende en gratis offerte aan!

” De tevredenheid van onze klant staat altijd op nummer 1. Daarom leveren wij de beste producten en hebben we goed contact met onze klant. “

Effectieve communicatie

Bij ons hechten we waarde aan doeltreffende communicatie. U kunt altijd rekenen op deskundig advies en een vriendelijke benadering.

Hoogwaardige producten

Onze airconditioners bieden zowel verwarmings- als koelmogelijkheden en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. We leveren airco's van beste merken zoals Kaisai en Mitsubishi, en al onze systemen zijn gecertificeerd.

Snelle afhandeling

Wij nemen direct na uw offerte-aanvraag contact met u op. Zo kunt u uitgaan van een snelle afhandeling van de montage van uw airco.

Persoonlijk contact

Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk. Daarom kunt u ons voor alles telefonisch bereiken, maar bent u natuurlijk ook op kantoor welkom voor een kop koffie.