Bel ons via: 085 050 1975

Airco

Home / Airco

Airco scherp geprijsd

We bieden altijd de beste tarieven van Zuid-Holland.

Airco Montage Zuid-Holland

Goed voor het milieu én goed voor jouw portemonnee: onze airco’s

Met onze airco’s draag jij niet alleen een steentje bij aan een duurzamere toekomst, maar je bespaart ook honderden tot duizenden euro’s per jaar. Verder zijn al onze installateurs voorzien van de juiste certificering voor een veilige en vakkundige installatie.

onze service

Service tot over de drempel

Wij gaan verder dan alleen de installatie van jouw nieuwe airco. Zo bieden wij aan onze klanten ook jaarlijkse onderhoudsbeurten aan. Op die manier verleng je de levensduur van jouw airco en profiteer je dus van meer rendement. 

Tijdens deze onderhoudsbeurt voeren wij ook een grondige inspectie uit. Hierdoor ben jij verzekerd van een perfect werkende airconditioning: het hele jaar door. Benieuwd naar onze jaarlijkse onderhoudsbeurt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden.

Jaarlijks onderhoud

Verleng de levensduur van jouw airco

Kwaliteit airconditioning

Een lange levensduur met weinig onderhoud

Airco Montage Zuid-Holland

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries is onze officiële partner voor airconditioning. De airco’s van het bekende, Japanse techniekbedrijf zijn voorzien van de laatste technologieën omtrent het verwarmen en verkoelen van jouw woning/bedrijfspand. Met meer dan 80 jaar ervaring in de branche levert Mitsubishi geluidsstille airco’s die jarenlang meegaan. En precies daarom zijn wij trotse partners!


Klik hier om de Mitsubishi brochure te bekijken

Onze werkwijze

Wat kun je van ons verwachten na een offerteaanvraag? Hieronder leggen we kort onze werkwijze stap voor stap aan je uit.

1. Schouw plannen

Wij komen altijd eerst bij jou langs, thuis of op kantoor, voor een schouw. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor de installatie van één of meerdere airco’s in het pand.

2. Offerte: zelfde dag verstuurd

Nadat wij zijn langs geweest voor de schouw sturen wij je dezelfde dag nog een offerte met prijsindicatie. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

3. Akkoord? Installatie binnen 10 weken

Wanneer je akkoord gaat met de offerte zullen wij binnen 48 uur contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor de installatie.

4. Jouw nieuwe airco geïnstalleerd door onze ervaren monteurs

Onze monteurs komen vervolgens bij jou langs om de airco(‘s) te installeren op de afgesproken dag en tijdstip. Dit duurt vaak een halve dag.